Varaa lomasi

Boutique-hotelli Rovaniemellä

Tule nauttimaan aidosti omaleimaisesta majoituskokemuksesta hotellissamme, jonka ihanat yksityiskohdat ilahduttavat sekä nuoria että nuorenmielisiä. Jokainen huone ja huoneisto henkii suomalaista sielunmaisemaa, sillä tekstiileistä tauluihin asti kaikki sisustusratkaisut perustuvat mahdollisimman pitkälle kotimaiseen designiin. Keskeinen sijainti keskustan tuntumassa takaa, että palvelut löytyvät kätevästi kävelymatkan päästä. Esimerkiksi kauppa on kadun toisella puolella ja Arktikum, linja-autoasema ja juna-asema vain muutaman korttelin päässä.

Hotellihuoneet

Sadunhohtoiset sisustusratkaisut, jotka ovat peräisin hotellinpitäjän lennokkaasta mielikuvituksesta, ihastuttavat yksityiskohdillaan kuuden huoneemme vieraita. Nauti ilmaisesta wifistä ja rentoudu tyylillä.

VARAA HUONE

Huoneistot

Niille, jotka etsivät enemmän tilaa, kuusitoista huoneistoamme tarjoavat mukavan ratkaisun. Ystävällinen palvelu, yksilöllinen sisustus ja oma sauna miellyttävät takuulla vaativaakin vierasta.

VARAA HUONEISTO

Sijainti

Keskeinen sijainti tekee lomailusta kätevää. Hotellimme sijaitsee Rovaniemen sydämessä, lähellä Arktikumin ja taidemuseon kaltaisia turistikohteita. Juna- ja linja-autoasematkin ovat kävelymatkan päässä.

OTA YHTEYTTÄ